Virtualizációs labor: vLab

A vLab a Netalfa Kft. által létrehozott labor környezet, melynek célja a tesztelés, tanulás támogatása.

Labor környezetünkben Dell PowerEdge kiszolgálók és NetApp tároló érhető el, valamint tetszőleges VMware licenc használható tesztelési célból.

Igény esetén saját virtuális gép is létrehozható, kipróbálható az üzleti alkalmazás virtuális környezetben.

A labor kiszolgálói távfelügyeleti kártyával rendelkeznek, így távolról is teljesen mértékben kezelhetők, az ideális környezet érdekében a hazai vezető adatközpont szolgáltatónál helyeztük el eszközeinket - így biztosan az Ön számára sem jelent gondot az elérése.

Amennyiben ki szeretné probálni a virtualizációt, valamilyen szoftvert virtuális környezetben, keressen minket bizalommal: az igények egyeztetése alapján adunk egy ajánlatot a használati feltételekkel, mely díj akár teljes egészében is jóváírható, amennyiben a tesztelést követően tőlünk rendel meg valamilyen terméket vagy szolgáltatást.

Számos problémával küzdöttünk a mindennapokban, de a virtualizáció túl gyökeres változást jelentett volna ahhoz, hogy beleugorjunk a látatlanba: kockázatosnak ítéltük az ismeretlen miatti beruházást új kiszolgálókba.

A laborban kaptunk egy virtuális gépet, melybe telepítettük az alkalmazás kiszolgálónkat, telephelyünkről rákapcsolódva pedig tesztelni tudtuk a viselkedését.

Bebizonyosodott: érdemes virtualizálnunk, megoldást fog jelenteni a rendelkezésre állási problémáinkra.

Budapesti autószalon hálózat IT vezetője